Je Wordt Gefilmd Door Enzo Knol

Enzo en Dee zijn in Berlijn. ’s Avonds onder hun hotelraam hoort Enzo een Nederlands echtpaar praten. Hij doet het raam open en ziet de man beneden hem een speciale foto maken van zijn vriendin. Dan horen ze boven hem de stem van Enzo die schatert van het lachen.

Of dit op YouTube komt vraagt de man die de vlogger niet herkent. Jahoor, zoek maar op Enzo Knol! Hoe gaaf zou jij het vinden om ineens de stem in het buitenland te horen van een Enzo die jou filmt? Mooi toch?!

Enzo schrikt van spiegelbeeld

Enzo moet ook schrikken als hij in de spiegel kijkt. Dat heeft alles te maken met zijn oksels. Al je de vlog van 2 dagen eerder hebt gekeken weet je wel waarom.  Zou ik ook doen als ik Enzo was xD

Ze zijn overigens een beetje ziek, zoals we al van Twitter hadden begrepen. Eerst was Dee ziek en nu heeft de YouTuber het ook te pakken. En toch is het weer een leuke vlog hoor.

Zie ook de vlog met de oksels: Film Enzo Knol gaat niet door.

x

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *