Jouw artikel op deze website? Lees hier snel verder!

Per direct zijn wij van EnzoKnol.org op zoek naar fans/kijkers die 16 jaar of ouder zijn en leuke artikelen willen schrijven voor op deze website (het artikel moet dus gaan over Enzo Knol, Dee of iemand anders die in de vlogs voorkomt)!

Waar kun je over schrijven?

  • Wat Enzo Knol voor jou betekent.
  • Wat Enzo Knol in zijn vlogs doet.
  • Iets anders wat jij kwijt wilt met betrekking tot Enzo Knol.

Je artikel moet voldoen aan deze eisen:

  • Minimaal 300 woorden.
  • Correcte Nederlands geschreven.

In ruil voor jouw verhaal vermelden we jouw naam inclusief Twitter/Instagram/YouTube account onderaan het artikel (je mag ook anoniem blijven)!

Kan jij goed teksten schrijven en ben je geïnteresseerd?

Schrijf dan direct een artikel en stuur het op naar info@enzoknol.org inclusief je naam, leeftijd en je Twitter/Instagram/YouTube account (niet verplicht als je anoniem wilt blijven).

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Jouw artikel op deze website? Lees hier snel verder!”

  1. Ik zou graag over enzo, vrienden, familie of andere leuke dingen willen schrijven op enzow blog!! Ik ben 15 jaar en woon in Alkmaar ik zou het super leuk vinden.

  2. hallo ik ben enzoknol fan en ik zou graag willen spreken over de fans want we weten wat enzoknol doet elke dag door zijn vlogs en minecraft videos en de fanmail
    maar hoe kijken de fans op enzoknol neer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *