Kijk Hoe Enzo Eruit Ziet!

Enzo Knol met make-up

Is Enzo Knol helemaal de weg kwijt? Op meerdere foto’s op Twitter zie je de vlogger ineens opduiken met een wel heel erg opgemaakt hoofd. Daar zit echt liters make-up op. Zo lijkt het perfect op een travestiet. Wel met knolpower natuurlijk. Niks mis mee, maar dat zou je niet achter Enzo zoeken.

1enzobewerkt2

Grapje natuurlijk, uigehaald door zijn fans.

Maar Enzo was begonnen met een foto van zijn broer Milan te plaatsen. Daarop is die andere Knol zwaar opgemaakt te zien. Je zou zo zeggen dat het een vrouw is.

1enzobewerkt

Fans nemen de uitdaging aan en beginnen nu ook Enzo daarop een kleurtje te geven. En de vlogger vindt het natuurlijk helemaal geweldig. Een aantal daarvan plaatst hij direct op zijn Twitterpagina.

Ook Dee krijgt een opfrisbeurt. Bekend is dat ze helemaal niet van make-up houdt dus die foto’s zijn minstens zo verrassend als die van Enzo.

Enzo onderbroek

Wat vind ik ervan? Geef mij maar de gewone Drentse jongen die met een onderbroek staat te vloggen (laatste foto). Daar ziet hij toch ook schattig eruit? Ben je nog sneller met opmaken klaar ook. Foto’s Twitter/YouTube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *