Knolpower Board! Voor Jou?!

Knolpower board

Ja! Deze unieke (want niemand heeft hem) Knolpower board kan je winnen! In zijn nieuwste vlog zie je onze Enzo Knol een pakketje afhalen. Daarin zit een elektrische board zoals die we al eerder hebben gezien.

Behalve de kleur: Ferrari rood. En, wat hem helemaal cool maakt, aan de ene wiel zie je het KP-logo en aan de andere kant de naam Enzo Knol geschreven. Mooi man!

Deze ‘Segway’ board is dus ook 1 van de prijzen die je binnernkort kan winnen.

Nu heeft Knollie Pollie het al een tijdje over die winactie die eraan zit te komen. In deze vlog heeft hij het “over 5 dagen”.

Misschien heb ik het verkeerd gehoord, maar volgens mij zei hij dat. Overigens, morgen en zondag zijn zowel Enzo als Dee in Duinrell, Wassenaar.

Knolpower kleding kopen – Dee: Enzo, blijf bij me!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

72 gedachten aan “Knolpower Board! Voor Jou?!”

  1. enzo ik wil zo graag een oxboard mijn vrienden hebener all een ik zeur steets aan mijn moeder mag ik een oxboard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Jo enzo ik ben fan en gek op jouw Fideo,s en hoop dat ik zo n Segway kan winnen dat lijkt mij gaaf en ik like alle fideos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *