Knolpower Boek -Enzo Knol Lanceert Eigen Boek

Eindelijk kan Enzo Knol zijn grootste geheim tot nog toe onthullen. Al een half jaar is hij in het diepste geheim bezig met zijn eigen boek. Titel: Knolpower. En de ondertitel luidt: Het wonderlijke leven van Enzo Knol.

knolpower boek

De prijs is 14,99 euro. Dat is inclusief verzendkosten.

Je kan hem nu al pre-orderen op zijn website.

Knolpower boek lancering

Ook zal er een fanmeeting zijn op vrijdag 23 oktober in de omgeving van Bussum. Daar zal het boek officieel worden gepresenteerd. Toegangsprijs is ook 14,99, maar dan krijg je er tevens een meet & gret met Enzo Knol himself erbij.

En natuurlijk zijn boek Knolpower met een echte, dikke, vette handtekening.

Op Twitter vraagt hij of je #Knolpowerboek trending topic wil maken. Aan de slag mensen, maar eerst even het boek bestellen!

Vlog 800

Maar vergeet niet naar zijn 800ste vlog te kijken! Daar gaat hij naar zijn uitgever die het boek op de markt brengt, FC Knap uit Hilversum. En het lieve hondje van Marky Boy komt ook in de vlog langs. Wat een schatje. En Enzo ook overigens xD.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

5 gedachten aan “Knolpower Boek -Enzo Knol Lanceert Eigen Boek”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *