Het Geheim van de Unieke Knolpower iPhone

Enzo Knol met de iPhone 6 met Knolpower logo

Enzo Knol met de iPhone 6 met Knolpower logo

Lange tijd zagen we Enzo Knol in de vlogs met een bijzondere iPhone 6 met Knolpower logo. Wat het heel speciaal maakte is dat dit logo licht afgeeft. Dit was zo bijzonder dat het zelfs Giel Beelen (3FM) niewsgierig maakte. Waar had hij dit vandaan? Maar Enzo wilde niet zeggen hoe hij eraan kwam.

Tot vandaag.

In zijn vlog onthult hij alsnog hoe het zit met deze iPhone met Knolpower logo. Het gaat niet om een hoesje dat om zijn mobieltje is geplaatst, het logo is echt onderdeel van de telefoon.

iPhone speciaal voor Enzo

Hij kwam eraan via een vriend die hij met zoiets dergelijks had zien lopen. Die wist hem uiteindelijk in contact te brengen met iemand die het wel voor Enzo wilde maken. Het is uniek en alleen voor Enzo Knol zelf gemaakt.

De YouTuber had het zichzelf cadeau gegeven toen hij de 1 miljoen abonnees had behaald. Dus je zal het niet snel in zijn webshop aantreffen. Maar het blijft een mooie iPhone! Met Knolpower!

Enzo Knol bij RTL Late Night

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *