Knolpower.nl wordt vernieuwd!

De website van de populaire YouTube vlogger Enzo Knol wordt momenteel goed onder handen genomen. Dit heeft Enzo bekend gemaakt in het Zapp weekjournaal.

Al een tijdje geleden heeft Enzo namelijk bekend gemaakt dat de nieuwe knolpower crewneck te koop zou zijn maar dat heeft wat langer geduurd dan verwacht. Klik hier om te lezen waarom.

Maar niet getreurd! Op de binnenkort vernieuwde knolpower.nl website is de nieuwe crewneck verkrijgbaar en kun je de video’s van Enzo Knol terug kijken. Daarnaast kun je er ook een heleboel nieuwe foto’s vinden en andere leuke dingen speciaal voor zijn fans/kijkers.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden door ons over het laatste nieuws rondom Enzo Knol? Zorg dan dat je je inschrijft op onze nieuwsbrief via deze website en like ons op Facebook!

UPDATES

9 februari: de website is offline gehaald, dit kan niks anders betekenen dan dat het moment toch echt daar begint te komen. Hoogst waarschijnlijk zal het slechts nog een aantal uur duren… Hoe zal de website eruit gaan zien en wat kunnen we daar allemaal doen? Laat het weten in de reacties!

knolpower

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *