Knolpower pakket winnen!

Wil jij kans maken op een officieel knolpower pakket? Zorg dan dat je een tweet stuurt met de hashtag #knolpowerpakket en maak direct kans!

Enzo Knol heeft in zijn 600e vlog aangekondigd dat hij maar liefst 10 knolpower pakketen weg gaat geven aan zijn kijkers. Iedereen kan meedoen door te tweeten met de hashtag #knolpowerpakket.

De winnaars worden vrijdag 3 april bekend gemaakt in een speciale video!

Het knolpower pakket bevat de volgende spullen:

 • Knolpower t-shirt
 • Knolpower trui
 • Knolpower muismat
 • Knolpower sleutelhanger
 • Knolpower pet
 • Visite kaartje van zijn broer Milan Knol inclusief handtekening
 • Man met schnor trui

Bovenstaande spullen zullen binnenkort ook te koop zijn in de webshop. Dit zijn namelijk onderdelen van de nieuwe merchandise van Enzo!

Enzo Knol gaat ook bij 1 van de winnaars het knolpower pakket zelf langs brengen!

Zorg dat je je dus inschrijft voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte gehouden wordt wanneer de winnaars bekend zijn geworden. Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Ik wens iedereen heel veel succes, en vergeet hieronder niet een reactie achter te laten!

Deze win actie duurt tot woensdag 16:00, 1 april!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

142 gedachten aan “Knolpower pakket winnen!”

 1. ik wil hem want ik ben jarig geweest te 4d april ik heb ook een ongeluk met te auto gehad en als je komt brengen het is in beluige sorry verkeert gesreven je ben te benste vlogger het leukste is de pranks op kwin en je bent een baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss het is in arendonk aartrijtstraat nummer vier knolpowrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr groetjes nienke nog een fijne xxx dat zijn kusen

 2. Enzo ik wil graag een knolpowerpakket. Ik wil hem graag omdat ik je video’s super tof vind. En ik heb geabonneerd als ik hem krijg dan doe ik me hoofd in een taart maak een foto en dat is lol????Dankjewel alvast doeg

 3. Hallo ik wil graag dat knolpowerpakket winnen omdat ik ben geabonneerd en ik kijk al je video’s ik woon in België meerskant 42 Denderbelle mijn postcode is 9280 groetjes THiboo !!

  Ps: Ik wil mijn broertjes blij maken met een T-shirt ofzo!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *