Knolpower pet aangekondigd!

De enige echte knolpower pet is vandaag voor het eerst aangekondigd door Enzo Knol in zijn vlog! Hoe de pet er precies uit ziet heeft hij meteen kunnen laten zien. Hij heeft namelijk al een zogenaamd ‘sample’ ontvangen. De pet wil Enzo graag eerst zelf testen voordat hij deze aan zijn fans verkoopt. Daarnaast vertelt hij dat de pet van uitstekende kwaliteit is maar dat hij alleen het knolpower logo nog groter wil hebben. Hoeveel de pet zal kosten is ook nog onbekend (een normale snapback kost meestal tussen de 20 en 30 euro).

Wanneer we de pet zien verschijnen op de webshop is nog onbekend. Maar dit zal dan in ieder geval niet lang meer gaan duren. Dus voor de fans die hier al lang op zaten te wachten, het is bijna zover! Zorg dat je je dus zeker weten inschrijft op de nieuwsbrief zodat jij meteen op de hoogte wordt gebracht als de knolpower pet te koop is. Hierdoor wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom Enzo Knol en kan jij als een van de eerste de knolpower pet bestellen zodra deze uitgekomen is!

milan draagt knolpower pet

dee met knolpower pet

gekke markie met knolpower pet

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

185 gedachten aan “Knolpower pet aangekondigd!”

    1. Yo BRODER FROM A OTHER MOTHER.
      Ik wil echt heel graag een KP pet hebben want ik ben echt een knoller en ik volg en zie echt al je filmpjes van MC en van je vlogs van aflevering #1.Dus al 2 jaar lang volg ik je vlogs en je MC afleveringen.

  1. Hoi Enzo,

    Mijn zoon is 26 september jarig en willen hem een pet geven. Helaas is hij niet te bestellen. Mijn vraag is of er echt niet 1 beschikbaar is voor hem? Hij wilt hem zo graag!

    Nog een andere vraag. Mijn dochtertje van 6 maanden fleurt helemaal op van Bumper, heb je niet een leuke Bumper snuffeltje? Met een poot afdruk van Bumper?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.