Knolpower Rugtas En Dee Eigen YouTube-Kanaal

Komt ie eraan? Uit tweets van Enzo kan je afleiden dat Knollie erover denkt om ook een Knolpower rugtas in zijn webshop te verkopen. Hij had er nog geen foto bij geplaatst hoe dat eruit zou komen te zien.

Enzo Knol fans

Enzo wordt in zijn laatste vlog belaagt door fans.

Wel zegt de populaire vlogger dat het groot genoeg is om je schoolboeken erin te doen. Eerder had Dee al een grijze Knolpower crewneck getoond die bestemd is voor de winter.

Of die rugtas daadwerkelijk ook verkocht zal worden in zijn webshop horen nog van Enzo.

Dee op YouTube

En over Dee gesproken: Ze blijkt sinds februari 2015 een eigen YouTube-kanaal te hebben: Everydee. Er staat nog video op dus je hebt nog niks gemist. Maar ze zal er wel iets mee willen doen, dunkt me. Komen hier in het vervolg haar muziekvideo’s op? Of gaat ze ook gamevideo’s opnemen?

Eerder zei ze nog in de media dat ze geen behoefte heeft om zelf te vloggen dus ik denk niet dat ze dat gaat doen. Ook had ze gezegd dat 5 september een bijzondere dag zou worden. En niet alleen vanwege haar 18-de verjaardag die eraan komt! Spannend.

En ondertussen zijn Enzo en zijn vriendin Dee weer terug in Nederland na hun korte avontuur in Londen. In deze korte vlog zie je de terugreis.

Populair: Enzo filmt geen sex. Zie welke Knolpower kleding wel te koop is.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

5 gedachten aan “Knolpower Rugtas En Dee Eigen YouTube-Kanaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *