Knolpower Rugtas Eindelijk Te Koop

knolpower rugtas

knolpower rugtas

Ja, we hebben er wel een paar maanden op moeten wachten sinds de eerste aankondiging, maar nu is hij er eindelijk: Enzo Knol’s Knolpower rugtas in de kleuren rood en zwart. De prijs is € 24,99

Er is ook een hipster tas te koop voor € 29,99 in de kleur zwart. Het moet al ergens in de zomer van 2015 zijn geweest dat Enzo die tas voor het eerst had aangekondigt. En nu hij er dan!

Dee naar Carnaval

Dee gaat deze week ook meedoen met het carnaval vertelt ze in de vlog van vandaag. Ze gaat dan samen met de tweelingbroers Rob en Mark Hoekx naar het zuiden van het land.

Ze weet echter nog niet welk kostuum ze zal aantrekken. Daarvoor kan je haar adviseren op haar Twitter wat jij denkt wat ze aan moet doen. Enzo gaat niet mee.

Enzo Knol naar België

En: onder de extra video van gisteren “Enzo Knol Tour #1” heeft Enzo bevestigt dat er een extra fanmeeting komt en wel in België. Er zijn zoveel fans daar die tot nog toe niet in de gelegenheid waren om hem te ontmoeten. En dat gaat nu echt gebeuren! Later zal Enzo hier meer over vertellen.

Zie ook: Knolpower kleding kopen.
Fan: Enzo en Dee moeten trouwen!
Foto Knolpower.nl

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *