Knolpower Rugtas Onthult

Knolpower rugtas

Yes! Een glimp vangen we op van de Knolpower rugtas. Had Enzo Knol dat nu per ongeluk of express gedaan? In zijn vlog “Mijn Eigen Ring” laat hij zijn camera door de kamer zwerven en ineens zie je het voorbijschuiven: De rode rugtas met zwarte KP-logo.

Knolpower rugtas
Gesnapt! Uit de vlog van Enzo.

En een paar seconden later ook een zwarte versie van de rugtas. Dat beeld is te vaag om er een screenshot van te maken. Maar de rode fan-tas met KP- logo kan je prima vangen in een shot. Ook vertelt de vlogger gretig dat er nog een hipster rugtas komt.

Geen idee hoe die eruit komt te zien. Hoewel de merchandise nog een tikkeltje kan veranderen, het is nu wel zeker dat er 3 verschillende Knolpower rugtassen binnenkort te koop zullen zijn bij Knolpower.nl

Boodschappen met board

En wat fantastisch is die elektrische board waarmee Enzo nu al een paar dagen mee speelt! Hij gaat er zelfs mee boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt. Mensen kijken hem bevreemd na. Zoiets hebben we niet eerder in Nederland gezien.

Je ziet in de vlog Dee er zelfs mee stofzuigen! En natuurlijk moet Davy die net terug is van een vakantie uit Vietnam hem ook uitproberen.

Dat apparaat, een soort Segway maar dan zonder stuur, is een Oxboard van 799 euro die je binnenkort kunt winnen. Enzo gaat nog vertellen wanneer dat is. Zie ook Knolpower kleding wat nu te bestellen is..

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

4 gedachten aan “Knolpower Rugtas Onthult”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *