Enzo Doodop en Knolpower Sjaal voor Bumper

Bumper met Knolpower sjaal

Bumper met Knolpower sjaal

Enzo en Dee zijn aan hun lange reis naar Frankrijk begonnen. Hij moet die dag maar liefst 1300 kilometer rijden! Aan het einde van de dag is de vlogger dan ook dood- en doodmoe.

In bed lukte het hem nog net om ons met slaperige oogjes eraan te herinneren om een duimpje omhoog te doen. Gelukkig ligt Dee naast hem die de vermoeide Enzo te hulp snelt. “Hier abonneren als je dat nog niet hebt gedaan”, zegt ze nog opvallend wakker.

Inmiddels zijn ze alweer bij de 1.094.000 abonnees. Als het zo doorgaat dan heeft Enzo op zijn kanaal over een paar dagen de 1,1 miljoen abonnees bereikt. Toch ook weer een prijsje waard?!

Knolpower sjaal voor Bumper

Natuurlijk is Quin ook mee in de auto van zijn ouders en de hond Bumper mag natuurlijk niet achterblijven. In de ochtend heeft de YouTuber nog speciale Knolpower kleding met gele logo uitgedeeld aan Quin.

En Bumper krijgt een mooie sjaal met Knolpower logo. Ja, allemaal exclusieve Knolpower kleding die niet te koop zullen zijn in de webshop.

Enzo en Dee willen ook wat voor hunzelf houden en natuurlijk is hen dat gegund.

Zie ook: Raak schieten met katapult.
Knolpower kleding kopen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *