Knolpower, hoe is deze term ontstaan?

“Knolpower” is al tijden lang het handelsmerk van de populaire YouTube vlogger Enzo Knol. Maar misschien heb je het jezelf dan toch wel eens afgevraagd hoe hij dan precies op deze term gekomen is. Het woord is inmiddels immens populair geworden onder de vele fans van zowel Enzo als zijn grote broer Milan Knol.

Tegenwoordig zijn er honderden kinderen die met een knolpower crewneck rond lopen en de term knolpower verspreiden over het hele land. Zelfs Twitter ontkomt er niet aan. Jongeren tweeten dagelijks met de hashtag #knolpower wat onderhand al vaker trending topic is geweest. Dat betekent dat die hashtag het meest besproken onderwerp is op dat moment.

Ontstaan van de term knolpower

Gek genoeg is de term niet verzonnen door Enzo Knol zelf maar door zijn oudere broer Milan. Het begon namelijk allemaal een aantal jaar terug, zelfs voordat Enzo begon met vloggen, met een onschuldig spelletje genaamd Curve Fever. Tijdens deze game zaten Enzo en Milan samen in 1 team waardoor het woord knolpower werd bedacht.

Sindsdien heeft Enzo dit woord veel gebruikt om zichzelf en zijn kanaal te promoten. Vroeger werd hij namelijk vaker gepest met zijn achternaam en nu heeft hij daarvan zijn eigen ding gemaakt. De term is tegenwoordig niet meer dan normaal voor de vele fans.

Knolpower merchandise

Door het grote succes van de populaire kreet was er veel vraag naar merchandise waarmee fans het woord konden vertegenwoordigen op school, op straat of waar dan ook.

Vanaf 14 februari 2014 was dan ook voor het eerst de crewneck verkrijgbaar. Een jaar later op 11 februari 2014 kwam de 2e versie uit van deze trui met een gloednieuw design. Tevens is Enzo achter de schermen nog druk bezig met het uitbreiden van zijn merchandise. Knolpower onderbroeken, sokken of petten? Wie weet lopen trouwe fans daar binnenkort wel mee rond!

knolpower

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Knolpower, hoe is deze term ontstaan?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *