Koning Enzo Knol Grote Award Winnaar

Enzo Knol en Beatrix

Enzo Knol en Beatrix

Enzo Knol is vandaag op bezoek bij Madame Tussauds, het museum met beroemde mensen in was gegoten. En dan moet het er toch van komen. Naast Justin Bieber en Captain America ontmoet Enzo Knol ook Koning Willem-Alexander en prinses Beatrix. Enzo zou eigenlijk best wel goed staan als wassen beeld tussen al die andere beroemdheden!

Koning Enzo

Grappig: Willem-Alexander is ons aller koning en Enzo is koning van YouTube Nederland. Gisteren werd hij nog blij verrast met de ZappLive award als beste YouTuber en eerder was hij de grote winnaar van VEED met maar liefst 2 awards. En dat terwijl hij bij beide awards niet eens aanwezig was of zijn fans had opgeroepen om op hem te stemmen.

En ondertussen op Twitter geeft Enzo aan dat het behoorlijk warm aan het worden is. De Minecraft van vanavond neemt hij dan ook op in zijn blote body! Daar kunnen we alvast een blauw duimpje voor omhoog doen!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *