Koning Enzo Knol Ontroert Joep

In de vlog van vandaag komt niet alleen heel wat fanmail langs – waaronder twee Koninklijke maskers – Enzo heeft ook zijn belofte waargemaakt. Hij was een challenge aangegaan met Joep (DJ van Qmusic). Ze hadden samen een spelletje FiFa 16 opgenomen.

Als Enzo zou winnen mocht hij nog een keer langs komen met Dee bij Qmusic. Maar als hij zou verliezen zou hij een video opnemen waarin hij bekent een waardeloze FiFa-speler te zijn.

Joep Ontroert

Welnu, je raad het al, Enzo verloor. In de vlog zie je niet alleen de bijzondere video die hij voor Joep’s YouTube-kanaal heeft gemaakt, maar ook de reactie van de DJ. En Joep is zelfs ontroert als hij ziet wat de populaire vlogger er van gemaakt heeft.

Enzo zingt uit volle borst een zelfgemaakt liedje dat ongetwijfeld de hitparade zal bestormen. Zoveel Knolpower, daar krijg je als toeschouwer zelfs tranen van in je ogen.

Het kan ook zijn vanwege de zangkunsten van de YouTuber. Kijken.

Zou je Dee doen? Enzo reageert.
Knolpower kleding kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Koning Enzo Knol Ontroert Joep”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *