Koolein: Geen Ruzie Met Enzo Knol

Koolein

Koolein, waarmee Enzo veel Minecraft Survival afleveringen mee heeft opgenomen, heeft het in een aparte video duidelijk gezegd: “Enzo en ik hebben geen ruzie.” Die geruchten deden de ronde omdat de in Sittard woonachtige YouTuber al een tijdje geen video’s had opgenomen met zijn vriend.

Koolein

De vlogger had eerder aan zijn kijkers verteld dat Koolein het te druk had met zijn eigen kanaal. Maar er speelde nog meer.

Koolein zag het niet meer zitten

Problemen in de “persoonlijke sfeer” zorgde ervoor dat de altijd goedlachse Limburger het eventjes niet meer zag zitten. Ook de erg negatieve commentaren op zijn afwezigheid in de Minecraft afleveringen van zijn blonde maatje zorgde ervoor dat hij zich afvroeg: waar doe ik het nog voor?

Die donkere periode heeft Koolein nu afgesloten en hij ziet de toekomst zonnig tegemoet. Dus waarschijnlijk zal er best nog wel weer met Enzo worden opgenomen.

Les voor ons: niet te snel oordelen! Zelfs voor Koolein kan het leven even te zwaar worden. Opmerkelijk: Enzo heeft zelf voordat hij op YouTube zat ook zo’n donkere periode meegemaakt waarin hij “niet meer op deze planeet wilde zijn.” Hij wilde graag naar Mars.

Epische Drone vlog

Ondertussen in Huize Knol vliegen de drones je om de oren. Eugène van Divimove had zijn drone met camera meegenomen. Daarmee werden epische beelden geschoten. Vooral het beeld dat Enzo een akkerland in vlucht, achterna gezeten door de drone. Fantastische beelden.

En ook kunnen we Enzo’s kont (!) vanuit vliegstand zien. Tjonge, dat beeld hadden we nog niet gehad. Zonder gekheid: Deze drone video behoort zeker tot de meest spectaculaire vlogs van de YouTuber. Zien! Foto: YouTube/Koolein.

Populair: Seks film ik niet.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *