Lieve Bumper Is Jarig En Knolpower Trui Binnen

Bumper van der Zeeuw

Bumper van der Zeeuw

Bumper van der Zeeuw is vandaag (in de vlog) 6 jaar geworden. De altijd vrolijke, kwispelende hond is al heel erg blij, want hij is gek op sneeuw en de sneeuwballen die Enzo hem toewerpt. Maar de YouTuber en zijn vriendin willen iets lekkers voor zijn verjaardag kopen. Maar wat?

De plaatselijke slager is heel royaal en geeft een enorm bot mee, waarschijnlijk van een dinosaurus. Nou goed, iets overdreven. Het is wel een heel groot bot en iedereen die een hond heeft weet hoe gek ze hierop zijn. Bumper heeft er in ieder geval een hele kluif aan!

Knolpower trui binnen

Ondertussen hebben een aantal fans hun oranje Knolpower trui (hoodie) al binnen gekregen. Die waren slechts een paar uur te koop geweest in Enzo’s webshop. Toen waren alle 500 exemplaren uitverkocht. Het was een limited edition dus er worden er niet meer van gemaakt.

Op Twitter antwoord Enzo Knol wel een fan die zegt het zo jammer te vinden dat zij er geen heeft kunnen bestellen. Enzo zegt dat ze niet nog een keer te koop zullen zijn, maar “ik ben wel bezig met en andere limited edition! :)”

Spannend! Daar krijg ik nou Knolpower van! En een leuke vlog weer vandaag in de sneeuw. Dee heeft ook opnames gemaakt van Enzo terwijl ze zelf aan het snowboarden was.

Zie ook: Enzo komt met Knolpower sjaal en muts.
Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *