Livestream Enzo Knol onderbroken

Op 14 februari had Enzo Knol een livestream gepland rond de klok van 8 uur ’s avonds. Maar dit ging helaas niet helemaal zoals gepland… De website waarop hij deed livestreamen (twitch.tv) heeft er een stokje voor gestoken.

Enzo moest namelijk stoppen met streamen omdat hij namelijk de regels overtrad van deze website. Twitch.tv is een website gemaakt voor het online streamen van verschillende games. Hierdoor was het voor Knol niet meer mogelijk verder te filmen met als gevolg een hoop teleurgestelde fans.

Op zijn Twitter account liet Enzo weten dat het erg gezellig was voor zolang het duurde. Dit was zeker voor herhaling vatbaar, aldus Knol. De volgende keer gaat hij zorgen dat het beter geregeld wordt en dat de livestream wel langer door kan gaan. Dit gaat hij waarschijnlijk via YouTube proberen. YouTube bevat namelijk ook een livestream functie wat Enzo namelijk nog niet wist. Hier gaat hij dan ook binnenkort even naar kijken.

Wat is een livestream eigenlijk?

Een livestream is een live opnamen die direct via het internet te bekijken is door iedereen ter wereld. Net zoals dat je op televisie een live uitzending hebt kun je dit ook zelf thuis nabootsen in je woonkamer. Dit bijvoorbeeld met het gebruik van je webcam. Je creëert als het ware je eigen filmstudio. Kijkers kunnen vervolgens via een website jou live bewonderen op het internet terwijl jij thuis achter de camera zit. Voor het streamen van online video zijn er een aantal websites die jou dat voor gratis en voor niets laten doen.

Kijkers razend enthousiast

De enorme groep fans die de livestream hebben bezocht waren razend enthousiast. Via Twitter riep Enzo op om te laten weten of hij nog een keer moest gaan livestreamen, en ja hoor… Bijna 2000 retweets gaven aan dat het streamen een groot succes was.

Wanneer komt er weer een nieuwe livestream?

Wanneer een volgende livestream precies gaat plaatsen vinden is nog onbekend. Houd deze website dus in de gaten voor meer informatie en zorg dat je je inschrijft op de nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

livestream

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Livestream Enzo Knol onderbroken”

  1. Hoi enzo ik hou van honden zeker van bumper maar sommige honden niet een hond heeft mijn konijn dood gebeten en in mijn zus haar been gebeten mijn zus zit voor 3 maand in een rolstoel enzo wil je plies in een minecraft survaival dit zegen van sarah uyttersprot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *