Londen Vlogs : Vette Muziek Met Knolpower

Enzo geeft aan dat hij heel blij is met de vele views voor zijn Londen vlogs. In de tweede video gaat hij samen met Dee in een fietstaxi. En dat was behoorlijk eng tussen dat drukke Londense verkeer! Zoals alle vakantievideo’s van de vlogger bevallen ze de kijker uitstekend.

enzo londen met dee

Wat dat betreft zou hij het hele jaar door op vakantie kunnen. By the way: waarom maken ze Enzo niet de nieuwe Floortje Dessing van de tv? Ik heb haar nog nooit van een glijbaan zien afglijden of in een hotel aan het keten zien gaan!

Muziek met Knolpower

Wat zeker leuk is is de muziek die hij onder zijn video’s gebruikt. Die is van Krale en mag de Londen- vlogger copyrightvrij gebruiken. Je kan de link naar die muziek onder zijn video zien nadat je op “meer weergeven” hebt geklikt. Wat vind jij van zijn muziekkeuze? Ik vind het lekkere muziek.

Wie zijn die meiden?

Ook in de video “Wat Gevaarlijk Dit!” duiken ineens achter de rug van YouTuber twee meiden op . Zijn dat fans van hem of zomaar Engelse meiden die raar doen?

Enzo londen meiden

Enzo heeft het zelf niet in de gaten als hij daar in de winkel loopt. Wie het weet mag het zeggen. Ik heb ze in ieder geen Knolpower horen roepen. Foto’s: YouTube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *