Enzo Onthult Magische KnolPower Mok

Magische Knolpower mok

Magische Knolpower mok

Wow. Wat een knettergoed idee! Enzo demonstreert hoe de nieuwe magische Knolpower mok werkt. In het begin is het nog een gewone donkerblauwe beker. Maar als je er heet water in giet, verandert die van kleur.

Of beter gezegd: de blauwe kleur trekt zich terug en het bekende Knolpower logo op witte achtergrond wordt ineens zichtbaar.

Enzo Knol is van plan om dit binnenkort in zijn webshop aan te bieden!

Bas Baas

Ook vertelt hij dat de naam van zijn goede vriend Bas Baas door hem is bedacht. De stevig gebouwde jongeman uit Assen heet wel van zijn voornaam Bas, maar zijn achternaam is natuurlijk niet Baas. Die is een paar jaar geleden hem door Enzo aangereikt.

De Assenaar had een naam nodig voor Hyves, dat was de Nederlandse versie van Facebook. En de vlogger is toen met die naam gekomen. Ook Bassie (samen met Adriaan Knol) zal snel weer in Enzo’s vlog verschijnen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *