Broer Milan Knol ook beroemd op YouTube

Milan Knol geboren op 13 september 1991 is de grote broer van Enzo Knol. Milan is al een aantal jaar eerder begonnen met het uploaden van video’s en is al erg populair op het YouTube platform. Hij is net zo gek als Enzo en heeft daardoor veel views kunnen veroveren op z’n video’s. Alhoewel Milan niet meer zo actief is op zijn kanaal DitIsMilan als vroeger heeft hij wel een groot gaming kanaal opgezet wat erg goed loopt; DagelijksHaaDee. Op dit kanaal zijn dagelijks een aantal nieuwe gaming video’s te vinden die door het DagelijksHaaDee team worden opgenomen.

Milan heeft Enzo enorm op weg geholpen met het starten van zijn YouTube kanaal. Door hem te betrekken bij het gaming kanaal DagelijksHaaDee ging al snel rond dat het broertje van Milan ook aan YouTube was begonnen. Vervolgens kwamen de eerste abonnee’s binnen stromen.

Momenteel wonen Milan en Enzo beide in Hilversum slechts een paar straten van elkaar vandaan. Dit zorgt ervoor dat Milan ook vaak te zien is in de vlogs van Enzo. Ook nemen ze vaak samen video’s op wat leidt tot erg leuke resultaten. De gebroeders werken daarom dus ook graag samen om het beste uit hun kanalen te kunnen halen.

Wil je nog meer weten over Milan? Bekijk dan eens dit artikel van AD.nl.

Akinator

Met zijn populaire serie Akinator haalt Milan Knol op zijn gaming kanaal DagelijksHaadee wekelijks honderdduizenden views binnen. De serie is erg populair geworden op zijn kanaal en onderhand staan er al 19 video’s van online.

In deze video’s maakt Milan gebruik van de website akinator.com. Op deze website speel je een spel met een zogenaamde waarzegger. Deze fictieve persoon zou elk persoon kunnen raden wat jij in je gedachte hebt. Zodoende probeert Milan elke video met reacties van zijn kijkers deze waarzegger te verslaan. Als de waarzegger namelijk niet weet wat Milan in gedachte heeft dan verliest de waarzegger. Maar dat komt helaas niet vaak voor…

De waarzegger stelt vragen waarop met ja, nee, weet ik niet, waarschijnlijk wel of waarschijnlijk niet kan worden geantwoord. Aan de hand van deze vragen raad de waarzegger enorm vaak welke persoon jij in gedachte hebt, probeer het zelf eens uit!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Broer Milan Knol ook beroemd op YouTube”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *