Milan Op Bezoek Met Nieuwe Auto

Milan en Enzo Knol

Milan en Enzo Knol

Milan komt met zijn vriendin Jill kijken naar het nieuwe appartement van zijn broer Enzo. Ze hebben ook Pip, het hondje van het YouTube-stel, meegenomen naar de vlogger.

Maar Milan heeft ook een nieuwe auto, een blauwe Audi, die Enzo inspecteert. En Milan vindt het appartement van zijn broer ‘gruwelijk vet’ en Enzo vindt de nieuwe auto van Milan ‘gruwelijk vet’.

Ook komen Rob Hoekx en zijn vrienden langs om Enzo te helpen met zijn nieuwe onderkomen in Zeist. Dat appartement was overigens  voor de tweede keer in het nieuws.

Appartement Enzo in De Telegraaf

Vandaag zelfs in De Telegraaf waarin wordt beweerd dat Enzo 430.000 contact heeft betaald voor het appartement. Maar wat verbaasd is de foto boven dit korte bericht op de pagina Privé: dat is niet Enzo die we daar zien, maar Milan Knol!

Hoe het ook zij, laat Enzo en Dee gelukkig zijn met hun nieuwe huisje en een geweldige toekomst tegemoet gaan. Uiteraard alles wel gevlogd voor ons!

Lees ook: Enzo – Fanmeeting Eindhoven was geweldig

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *