Minecraft 1.9 – Enzo Knol Vindt Het Supergaaf!

Enzo Knol Minecraft 1.9

Enzo Knol Minecraft 1.9

“ Welkom bij Minecraft 1.9”. Dat roept Enzo Knol ons enthousiast toe. “Als we dit winnen zou dat EPISCH zijn.”

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is Minecraft 1.9 uit. Daar hebben de fans lang op moeten wachten! Daarvoor was het al wel mogelijk om de nieuwe game te spelen, maar dat was een bèta versie. Dus dan speel je het met allemaal bugs in het spel.

Ook had Enzo last van borstpijn door een val tijdens skiën waardoor hij zich moest inhouden.

Nu zijn de fouten allemaal uit Minecraft 1.9 gehaald en kan Enzo aan de slag. Hij speelt het samen met Dylan. “ Ze zijn hier dik aan het VECHTEN! Oooh, ze komen hierheen!”

Niet normaal, man

Bijna opgelucht schrijft de vlogger/gamer onder de video: “ Deze update van Minecraft vind ik supergaaf! Wat een 1e aflevering zeg van de 1.9! NIET NORMAAL! Binnenkort de survival 1.9! Maak je borst maar nat! #knolpower

De reacties van fans:” Ja Enzo, supervet, nu nog de survival.” De Minecraft Survival 1.9 zal heel binnenkort starten, zo verzekert Enzo zijn kijkers.

Zie ook: Minecraft Survival Map downloaden

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Minecraft 1.9 – Enzo Knol Vindt Het Supergaaf!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *