Minecraft Survival: Enzo Klik Met Jeremy

Enzo Knol heeft voor het eerst een Minecraft Survival opgenomen met Jeremy van Altijdcomplicaties. En je kan duidelijk zien: de YouTuber kan het erg goed vinden met de nieuweling in zijn gamevideo. Weetje: het broertje van Jeremy heet…Enzo!

Minecraft Survival

Dit is weer een nieuwe gezicht die we voorbij zien komen in korte tijd. Daarvoor had hij al met Link van LinkTijger opgenomen.

Keert Colin terug?

Maar wat veel kijkers zich onderhand afvragen: gaat Enzo nu meer met deze nieuwe spelers Minecraft Survival opnemen? Of is dit slechts een tijdelijke bevlieging? En vooral: komt Colin nog een keer terug?

Er is geen enkele aanwijzing dat die twee ruzie zouden hebben gekregen. Waarschijnlijk heeft de Chinese Limburger het op dit moment te druk. Wanneer Colin weer terugkomt weten we niet. Enzo laat er in ieder geval niets over los.

Als je Knollie zo ziet met Jermy en eerder met Link van Linktijger dan lijkt hij het uitstekend te kunnen vinden met zijn nieuwe vrienden. Ook in deze aflevering lacht de vlogger en gamer de hele tijd zijn stralende lach. De klik is er om meer afleveringen met Jeremy op te nemen.

Wat vind jij van het nieuwe gameduo Jeremy en Enzo? Foto: YouTube.
Zie ook: Hebben Coiln en Enzo ruzie?
Knolpower Texture Pack / Minecraft Survival Map

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Minecraft Survival: Enzo Klik Met Jeremy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *