Minecraft Survival: Hebben Enzo en Colin Ruzie?

Sommige twitteraars menen dat Enzo ruzie heeft met Colin. Enzo neemt vaak de Minecraft Survival met zijn Chinese buddy uit Limburg op. De laatste tijd echter niet meer.

enzo en colin

Laatste foto op Instagram van Colin met Enzo in Cannes.

Sinds de vlogger terug is van vakantie uit Spanje heeft hij zelfs opgenomen met 2 nieuwe gezichten. Link van Linktijger en Wouter van DodoGamesNL. Met die laatste heeft hij niet eerder opgenomen en het lijkt wel dat hij goed met ze kan opschieten. Hij heeft een “ klik” met ze, zoals Knollie het noemt.

Andere YouTubers

Ook vraagt Enzo aan zijn kijkers met wie hij nog meer moet opnemen. Enzo wil blijkbaar kijken of hij met andere YouTubers kan samenwerken. Maar dat dit te verklaren is door te beweren dat die twee ruzie hebben gekregen gaat wel erg ver.

Een paar maanden terug publiceerde Colin nog een foto op zijn Twitterpagina waarin hij samen met Enzo innig omhelst staat. Ook is hij vaak in de vlogs van Enzo voorgekomen. Je kan wel zien dat ze heel goed met elkaar kunnen opschieten.

Lijkt me dus dat dit een broodje aap verhaal is. Wellicht heeft Colin Wijnholds het nu even te druk met andere dingen. En is het niet leuk dat Enzo weer eens met een paar nieuwe gezichten samenwerkt in zijn succesvolle Minecraft Survival serie? Minecraft Survival Map

De laatste Minecraft Survival met Wouter. Doet hij het goed?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

5 gedachten aan “Minecraft Survival: Hebben Enzo en Colin Ruzie?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *