Minecraft: Weet Enzo Hoe Oud Zijn Broertje Is?

Wanneer is Sjen geboren, het kleine broertje van Enzo en Milan? Blijkt een moeilijke vraag voor de 2 Knollen. In de laatste Minecraft Survival aflevering speelt Enzo samen met zijn broer Milan. Die laatste heeft een quiz voorbereidt die Enzo moet oplossen. Het bestaat uit een aantal vragen over de familie Knol.

sjen en irma

Sjen en zijn moeder Irma op Instagram.

Daarvoor heeft Milan nog eerst hun moeder geraadpleeegd voor wat leuke vraagjes. Bij elke goede antwoord wint Enzo een diamantje en mag hij verder in het spel.

Opmerkelijk: als de vraag wordt gesteld, wanneer is Sjen – zijn kleine broertje – geboren, dan moet Enzo diep nadenken. Even weet hij het niet. Dan, nog net voor de gong, weet hij toch het goede antwoord te geven. Of toch niet?

Bij de vorige Minecaft aflevering zie je hoe Milan nog de vragen aan het verzinnen is voor deze quiz. Enzo doet dan niet mee, want hij is nog op vakantie. De vraag over Sjen’s leeftijd weet Milan eerst ook niet goed te beantwoorden. Hij moet zijn moeder Irma bellen voor het antwoord.

Overige vragen die Enzo in Minecraft moet beantwoorden:
– Hoeveel jaar verschilt opa en oma Knol van elkaar?
– Wanneer behaalde Enzo zijn zwemdiploma A en B?
– Hoe heette zijn lievelingskonijn?
– En: hoe oud is de moeder van Enzo en Milan?

Zou Enzo ze allemaal goed weten te beantwoorden? Kijken!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Minecraft: Weet Enzo Hoe Oud Zijn Broertje Is?”

  1. Als je dit leest en je hebt Instagram volg mij dan ik heet Sharwien 4321 als jij mij gaat volgen dan ga ik je terug volgen alsjeblieft A.U.B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *