Nieuwe knolpower crewneck verkrijgbaar!

Het is dan ein-de-lijk zover… Na bloed, zweet en tranen is de nieuwe knolpower crewneck verkrijgbaar in de webshop! Met dit nieuwe design ben je een echte Enzo Knol fan en maak je iedereen op school jaloers met deze verse knolpower swag.

Dit design is al een lange tijd bekend gemaakt in deze video helaas heeft het meer dan 2 maanden geduurd voordat deze eindelijk verkrijgbaar werd. Hoe dit is gekomen is nog onduidelijk. Hij heeft namelijk al een paar keer aangekondigd dat ze er zouden komen maar op het laatste moment ging dit telkens niet door. Veel ouders hadden namelijk de trui graag willen kopen voor de feestdagen om deze kado te doen voor hun zoon of dochter. Deze vlieger ging helaas niet op.

Webshop bereikbaar via mobiel of tablet

Daarnaast is het eindelijk mogelijk om via je mobiel of tablet de webshop te bezoeken. Veel bezoekers klaagden hierover. Gelukkig is dat nu dus opgelost.

Prijzen nieuwe knolpower crewneck

  • De knolpower hoodie – €31,95
  • De knolpower crewneck voor mannen – €35,95
  • De knolpower crewneck voor vrouwen – €35,95

Zoals je ziet is de nieuwe trui dus even duur als de oudere variant.

nieuwe knolpower crewneck bestellen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

62 gedachten over “Nieuwe knolpower crewneck verkrijgbaar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *