Nieuwe meeting voor Enzo Knol

Enzo Knol heeft aangekondigd in zijn vlog van vandaag dat er een nieuwe meeting gaat komen voor al zijn fans en kijkers. Zoals laatste tijd in het nieuws is geweest was zijn vorige meeting totaal uit de hand gelopen doordat hij niet had verwacht dat er meer dan 2000 mensen aanwezig zouden zijn. Wil je daar meer over lezen? Klik hier.

Data nieuwe meeting

De nieuwe meeting zal plaats vinden op 15 november in Amsterdam, de precieze locatie is nog niet bekend. Voor dit evenement zijn er slechts 500 kaartjes verkrijgbaar maar per kaartje mag je ook nog iemand meenemen. Meer informatie over waar de kaartjes te bestellen zijn volgt nog.

Enzo heeft deze meeting georganiseerd om het goed te maken in verband met de vorige uit de hand gelopen meeting. Dit keer is alles tot in de puntjes geregeld en kan er niks mis gaan. Dit geeft een heleboel fans en kijkers de kans Enzo te ontmoeten.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Nieuwe meeting voor Enzo Knol”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *