Nieuwe woning Enzo Knol

Wederom heeft iedereen weer kunnen zien dat Enzo Knol inmiddels weer verhuisd is naar zijn nieuwe woning. Volgens Enzo is dit alweer dan de 10e keer dat hij in zijn leven van huis wisselt. Bij een verhuizing komt altijd veel kijken en dat was dit keer ook weer het geval.

Er is veel met meubels geschoven, zijn schoonouders hebben enorm veel geholpen met klussen en Enzo heeft ENORM veel wasjes gedraaid. Ja… Daar had hij de laatste tijd geen tijd voor totdat bijna al zijn kleren gewassen moesten worden. In ieder geval is de woning, waar hij nu samen met Davy is ingetrokken, bijna klaar en kan hij binnenkort zijn eerste nacht daar slapen.

Misschien ook leuk om te weten is dat in de woning een aparte kamer is ingericht als een soort “studio”. Door de fans wordt deze kamer het knolhol genoemd, wat soms een beetje fout klinkt, maar oké, moet kunnen toch? Daar heeft Enzo in ieder geval zijn computer alweer helemaal geïnstalleerd en is er weer klaar voor om Minecraft Survival op te nemen.

Vergeet hieronder op de pagina niet een reactie achter te laten!

Bekijk hieronder de vlog terug waarin Enzo zijn eerste nacht filmt in zijn nieuwe woning.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

5 gedachten aan “Nieuwe woning Enzo Knol”

  1. Ik woon in belgie en ik vit je vlogs super tof enzo en je vriedin is ook super leuk als ze in Je vlog komt ik ben ook voor ajaks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *