Oma Knol In Een Porsche – “Enzo, Politie!”

Enzo in Porsche

Hoe vind je zoiets? Oma Knol zit naast Enzo in de Porsche die hij even mocht lenen van kapper Hanni Hanna. Maar of ze het leuk vindt? “Pas op Enzo! Er zit politie achter ons!” roept ze verschrikt uit.

Enzo was natuurlijk express stevig aan het rijden en ze vliegen over de weg. Opa en Bas zitten glunderend achterin. Nee, ze was pas blij toen ze de luxe auto weer uitstapte.

Moeder Irma vindt het leuk!

En hoe zou moeder Irma Knol het ervanaf brengen? Enzo gaat vervolgens langs het werk van zijn moeder en neemt haar mee, racend over de wegen van Assen. Nou, eerst was ze een beetje bang, maar toen Irma zelf mocht rijden kreeg ze het te pakken, hoor!

Enzo houdt van 2 dingen: van een witte Porsche en van Assen want daar voelt hij zich echt thuis. En natuurlijk houdt Enzo ook van Dee. Maar goed, dan zijn dan 3 dingen. En van Bumper. Ik hou wel op met tellen.

Zie ook: Enzo in supersnelle Porsche

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *