Oranje Verliest, Enzo Wint: Bijna 900.000 Abonnees

Enzo Knol

Enzo roept in het begin van de vlog nog: We Gaan Winnen! Nee Enzo, inmiddels weten we dat het Oranje-team eruit ligt. De vlogger is met Dee, Quin en twee vrienden uit Assen naar A’dam om daar het voetbalelftal te zien spelen.

Enzo Knol

Helaas verliest Oranje, maar er zit 1 grote winnaar in dat stadion: Enzo Knol!

Enzo Knol Wint

Knollie Pollie heeft bijna de 900.000 abonnees en binnen een maand zal hij de 500 miljoen views op zijn YouTube-kanaal hebben bereikt. Nu staat het nog op 470 miljoen en nog wat. Maar er komt elke dag minstens 1 miljoen views erbij!

En gisteren heeft hij dan onthult waar hij al een half jaar in het geheim mee bezig was: een eigen boek: Knolpower! Milan heeft ook al via Twitter gereageerd: Trots op mijn broertje met zijn nieuwe boek.

#knolpowerboek was zelfs trending topic en stond een tijdje op nummer 1. Gelukkig hebben wij Knolpowerfans wel een winnaar: Enzo Knol. Spannend of het hem dit jaar nog lukt om de 1 miljoen abonnees te halen. Foto: YouTube.

Lees ook: Enzo Knol Boek: Knolpower

Knolpower kleding kopen

Enzo Knol maakt gehakt van beschuldiging. Beste interview tot nog toe van vlogger.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *