Pip Op Bezoek Bij Enzo Knol

Pip, de hond van Jill

Pip, de hond van Jill

Pip, je weet wel, de hond van Jill en Milan, is met ze mee als die op bezoek zijn bij Enzo. Maar zoals we ook uit de vlogs van Jill weten is dat Pip niet echt zindelijk is en dat waarschijnlijk ook nooit zal worden. Dat schijnt normaal te zijn met dit soort honden.

In het appartement van Enzo en Dee laat Pip maar liefst 4 keer iets achter. Het wordt allemaal keurig opgeruimd door haar bazin.

Pip bang voor hobbelpaard

Ook het hobbelpaardje dat Milan ooit eens aan zijn broer heeft gegeven levert problemen op. Pip is bang van het speelgoed! Het zit te grommen en durft niet dichterbij te komen.

Bumper is wat dat betreft een heel relaxte hond die echt niet bang is voor hobbelpaarden. Maar Pip blijft natuurlijk een leuke hond. En dat hij zijn behoefte heeft gedaan in Enzo’s flat dat deert de vlogger absoluut niet. Enzo kan er alleen maar om lachen. Foto: Instagram.

Zie ook: Enzo Knol reageert op kritiek

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *