Poes Haalt Uit Naar Enzo Knol!

Poes haalt uit naar Enzo

Poes haalt uit naar Enzo

Enzo Knol schrok behoorlijk toen een poes ineens naar hem uithaalde. Gelukkig heeft hij er zo te zien niets aan overgehouden.

De vlogger is op vakantie in Turkije en bij het hotel waar hij en Dee verblijven zijn veel poezen te vinden.

Op zijn Snapchat kan je hem ook zien spelen met de poesjes. Zo speelt hij op een gegeven moment met een grijs-zwarte poes die hij liefkozend aan het aaien is. Maar ineens haalt het kattige beest uit naar Enzo’s hand!

Het harige minimonster heeft er schijnbaar genoeg van, maar dat geldt ook voor Enzo die tot dan toe heel lief was naar de poes toe. “Wowowowow. Zagen jullie dat?” vraagt de geschrokken YouTuber aan ons in een filmpje op Twitter.

Ja, dat hebben we!

Hij laat het volgen door een welgemeende “Fuck you” en de middelvinger naar de poes toe die toch niet zo aardig bleek te zijn. Vriendelijke verzoek aan alle katten in Turkije: willen wel van onze Knollie afblijven, ja?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *