Quin Wint – Enzo Springt In De Sloot

Enzo Knol

Het Knolpower team van Quin heeft gewonnen met voetbal. En wat doe je dan? Je springt met kleren en al de sloot in. Ook al was Enzo Knol alleen een toeschouwer, hij trekt z’n kleren uit en sprint er gewoon ook in, tot twee keer toe.

Thuis aangekomen gaat hij meteen onder de douche, maar de stank van de sloot raakt die niet zomaar kwijt.

Enzo naar Londen

Ondertussen weten we van zijn Twitter dat hij vandaag naar Londen is gevlogen om een filmpremière bij te wonen. Op Schiphol heeft Enzo wel vertraging.

Als de Twitterdienst van Schiphol merkt dat hij daar is twitteren ze: “Dag Enzo! Leuk leuk leuk! Gaan we dat ook in een vlog van jou terug zien? 🙂 ” En de twitteraar in dienst van het vliegveld weet zeker wie de vlogger is, want hij sluit af met: #DikkeVettePeace #Knolpower

Dee op Twitch

Natuurlijk krijgen ze dat in de vlog te zien! Dee is ook mee naar Londen, dus dat betekent dat ze even niet zal kunnen livestreamen op Twitch. Daar was ze de afgelopen dagen druk mee bezig. En stilletjes aan kruipen we heel dicht tegen de 1000ste vlog aan! Spannend!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *