Raak Schieten Met Katapult

Enzo Knol

Enzo Knol

Vandaag is Wouter bij Enzo op bezoek waar hij geregeld Minecraft afleveringen mee opneemt. Ze besluiten een spelletje te doen. Enzo heeft nog een katapult met raket liggen. Wouter en Enzo mogen elk 3 keer op een flesje schieten. De eerste die raak schiet heeft gewonnen.

Maar geen van de twee weet raak te schieten. Dan maar voor straf op elkaar schieten! Kijken of dat wel lukt?! Nou en of!! Vooral Enzo krijgt het flink te verduren.

Knolpower crewneck

Ook zie je een heel speciale Knolpower crewneck met gele logo. Ze zijn echter niet te koop. Het is alleen bestemd voor de familie als ze op skivakantie zijn. Ook heeft Enzo sneeuwkettingen gehaald dus de reis naar Frankrijk kan beginnen.

Verhuizen

En goed nieuws voor de YouTuber: zijn verhuizing naar zijn appartement in Zeist gaat door. Zijn buren hebben helemaal geen bezwaar tegen de vlogger en heten hem van harte welkom in zijn nieuwe woning. Direct na de vakantie zullen Enzo en Dee gaan verhuizen.

Zie ook: Enzo eindelijk weer op de fiets.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *