Super Groot Knolpower Nieuws

Enzo en Dee

Net binnen: Enzo Knol twittert trots dat er a.s. maandag een tsunami van “super groot nieuws” komt. Ook geeft hij aan dat we dit alvast in onze agenda moeten zetten. Ja, gedaan!

En voegt hij er verlekkerd aan toe: “Dit wordt GROOTS!” Je weet het: als Enzo zegt dat iets groots is dan is dat ook zo.

Giveaway

Maar wat zal het zijn? Hij verklapt nog niets. Toch lijkt het me iets met die grote Giveaway-actie te maken te hebben. En zullen dan ook te weten komen hoe het zit met die mysterieuze oproep om selfies naar zijn mailadres op te sturen?

Knolpower board

Deze Knolpower board zal waarschijnlijk onderdeel zijn van de Giveaway-actie.

Jouw selfie met Enzo

Hij had het een paar dagen geleden nog over een boek of tijdschrift waarin je selfie terecht zou kunnen komen. Allemaal mooi en zonnig nieuws in aantocht dus.

Net zoals de vlog van vandaag waarin het liefste stelletje van YouTube lekker gek bezig zijn. Dit keer gaan de neusharen van Enzo eraan. En als hij niet uitkijkt knipt Dee ook zijn haar eraf!

Knolpower kleding

Den Bosch heeft Knolpower!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

5 gedachten aan “Super Groot Knolpower Nieuws”

  1. Enzo en Dee jullie zijn de beste.Sinds de eerste vlog kijk ik elke dag naar je vlogs.Ik woon trouwens ook in Utrecht. Ik vind jou bord echt heeeeeel leuk ik wil hem ook graag kopen heel leuk bedacht.Je moet nog meer zulke dingen bedenken!

  2. ik zou die bord graag willen, als Enzo die misschien een stuk of 50 in de webshop doet een rode met KNOLPOWER dat zou super vet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *