Trots op Bumper!

Bumper

Bumper is dit keer de pineut. Hij heeft ergens in liggen rollen waardoor hij echt heel erg smerig is geworden. En daarom moet hij onder de douche. En laat hij daar nu een gruwelijke hekel aan hebben!

Grappig (of misschien een beetje zielig): de lieve hond kwispelt eerst nog lief achter Enzo en Dee aan. Maar als hij in de gaten krijgt wat de bedoeling is probeert hij zo snel mogelijk weg te kruipen. En tot twee keer toe springt hij uit de badkuip, maar het zal hem niet helpen.

Bumper moet schoon, met knolpower! Na afloop krijgt krijgt hij gelukkig wel weer iets lekkers. Duimpje omhoog voor Bumper.

Polaroid camera

Ook in deze vlog krijgt Dee eindelijk het kado van Enzo voor haar verjaardag: een polaroid camera! De YouTuber had het eerst via een webshop gekocht, maar dat ging helemaal mis. Nu had hij het direct bij een echte winkel gekocht. En Dee is blij met de polaroid camera!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *