Turkije Vlogs Goed Bekeken – Enzo Knol Dankbaar

enzo knol

Enzo Knol is heel erg gelukkig dat zijn Turkije vlogs zo goed worden gewaardeerd. Enzo leest altijd de comments onder zijn videos en merkte dat die allemaal heel erg positief zijn, zelfs de vlog waarin hij een beetje ziek is. Vandaag gaat hij lekker van de glijbaan af en toont hij aan dat hij uitstekend kan bowlen.

Enzo 3 jaar vlogger

Ondertussen heeft Dee en Enzo nog meer te vieren Het is nu precies 3 jaar geleden dat Enzo met vloggen begon en 1000 vlogs geleden dat Dee voor het eerst in Enzo’s vlogs voorkwam.

Over de foto: Enzo had net gezegd dat hij een stunt van een kok tijdens het koken niet zou moeten nadoen. “Als ik dat probeer na te doen staat de hele keuken in de brand.”Waarop Dee antwoord: “Dat staat die elke keer als je kookt.” Waarop Enzo reageert met “Ha-ha”.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Turkije Vlogs Goed Bekeken – Enzo Knol Dankbaar”

  1. Beetje chillen en vakantievieren… Toch werkt Enzo wel hard met 2 video’s per dag, maar die Dee dat is echt alleen maar een lekker wijf als decor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *