2,5 Jaar Samen – Dee Krijgt Mandarijnenboom

Enzo Knol met plant voor Dee

Enzo Knol met plant voor Dee

Enzo Knol heeft er niet zoveel mee met speciale dagen. Vandaag in de vlog zijn Enzo en Dee 2,5 jaar samen, maar voor de YouTuber is het iedere dag feest.

De vraag is wel, wat koop je voor je vriendin als je zo lang al bij elkaar bent? Een schattig kettinkje had Dee voor ogen. Of anders een leuk iPhone hoesje. Met die missie is Enzo ook het centrum van Zeist ingedoken. Resultaat: hij komt terug met een mandarijnenboom!

Dee vlogt met Quincy

En ondertussen is Dee al voor de tweede keer binnen korte tijd aan het vloggen! De opnames zijn verweven met de vlog van Enzo Knol. Samen met haar goede vriendin Quincy gaat ze boodschappen doen en koopt natuurlijk ook een mooi cadeau voor haar vriend.

Gefeliciteerd Enzo en Dee, names alle fans en lezers van deze blog! En de duizendste vlog komt ook alsmaar dichterbij. Er komen mooie tijden aan!

Lees ook dit: Enzo en Dee vechten in bed!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *