Enzo Waarschuwt: Nepbeelden Dee In Omloop

Dee ziekenhuis

In zijn verklaring op Instagram waarschuwt Enzo Knol zijn fans dat er nepbeelden van Dee in omloop zijn. Ook vertelt hij hoe zijn vriendin aan de hersenschudding is gekomen.

Dee draait door

Om bij dat laatste te beginnen. Zijn vriendin heeft “een keiharde klap gehad op haar hoofd toen ze viel uit een draaideur.” Ze moesten  vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis en het onderzoek heeft ruim een halve dag geduurd.

Vandaar dat er voor de eerste keer in de geschiedenis van Enzo Knol geen Minecraft Survival online kwam. Ook kwam de vlog veel later.

Nepbeelden

Daarnaast waarschuwt Enzo zijn fans dat een aantal mensen beweren beelden te hebben waarop een verwonde Dee te zien is. Het zou dan gaan om de beelden waarin ze zaterdag valt en in het ziekenhuis beland met een hersenschudding.

Op Instagram zegt hij: ” Geloof NIEMAND die zegt dat ze het filmpje hebben waarop je ziet dat Dee haar hoofd stoot.” En hij voegt er aan toe dat dit “Kant en Klare onzin” is.

Enzo heeft dat wel in zijn vlog die over een paar dagen online komt en niemand anders. Zie ook: Dee heeft hersenschudding – Enzo een “beetje schuldig.”

Populair: Seks film ik niet. Zie nieuwste knolpower kleding.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Waarschuwt: Nepbeelden Dee In Omloop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *