Verjaardag van Dee – Wat Een feest

Enzo op verjaardag Dee

Op de verjaardag van Dee (18 jaar geworden) waren weer veel gasten gekomen: o.a. Link van LinkTijger en Jeremy die we kennen van Enzo’s Minecraft-afleveringen en samen zich de Sappige Mannen noemen. Ook Brabant was goed vertegenwoordigt met de 2 meter lange tweeling Mark en Rob Hoekx.

Enzo op verjaardag Dee

Enzo verwent zichzelf alvast met slagroom op Dee haar 18de verjaardag. Foto: YouTube.

Maar de hoofdrol in Enzo’s vlog is vooral voor de Segway, de elektrische board die hij later gaat weggeven in een Giveaway-actie aan zijn fans. Mark en Rob Hoekx doen er trucjes mee op aanwijzing van Enzo. Thijs kon zich maar nauwelijks staande houden op de board. Valt me nog mee dat niemand gewond is geraakt.

Racen met de Segway

Als ze buiten op straat verder gaan racen komen ze een wat oudere vrouw tegen. Enzo haalt haar over het ook even te proberen. Met steun van 2 jongens lukt het haar om zich staande te houden op de Segway board. Stelt niet veel voor, maar de vrouw is er blij mee.

De vlogger heeft nog een foto voor haar gemaakt zodat ze het aan haar familie kon laten zien. Kreeg niet de indruk dat ze ooit eerder had gehoord van Enzo Knol of Knolpower, maar dat mag de pret niet drukken.

Er was buiten in de tuin van de ouders van Dee een grote tent opgezet en dat kwam goed uit. Hoewel het weer een beetje tegen viel, was de party ongetwijfeld een groot succes.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *