Vernieuwde Knolpower T-shirt Te Koop

enzo knol knolpower tshirt

Net een dag terug uit Turkije of Enzo presenteert een vernieuwde Knolpower T-shirt. Hij heeft de shirt zelf via zijn eigen webshop bestelt!

Er zit nu om je bestelling een gesloten plastic zakje omheen met Knolpower opdruk. Daardoor weet je zeker dat het ongebruikt en onbeschadigd bij jou thuis arriveert.

Daarnaast hebben de nieuwe Enzo Knol T-shirts een rode Knolpower label in de opening van de hals. En natuurlijk krijg je er een kaartje met de handtekening van de vlogger erop.

Knolpower rugtas

De Knolpower rugtassen zouden volgens Enzo nu of morgen in zijn webshop te koop zijn, maar ik heb net nog gekeken op Knolpower.nl. Ze zijn er niet. Maar ze zullen er ongetwijfeld binnenkort zijn.

Enzo in de war!

En zoals we wel vaker zien: Enzo is een beetje in de war. Hij laat ons duidelijk een tomaat zien, maar zegt: deze aardbei. Natuurlijk heeft hij snel zijn vergissing in de gaten en verbetert zichzelf.

Het heeft allemaal te maken met de omschakeling. Gisteren was hij nog in warm Turkije en vandaag al weer in een fris Nederland. Maar Enzo’s vlogs verwarmen ons altijd.

Lees ook: Knolpower kleding

Knolpower rugtas onthult

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Vernieuwde Knolpower T-shirt Te Koop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *