Waar Is Bumper Gebleven?

bumper

Enzo en Dee trekken eropuit naar Goeree. En natuurlijk mag Bumper ook mee! Daar gaan ze lekker wandelen aan het strand. Wat ze daar meemaken? Niets! Maar dat maakt helemaal niet uit. Vooral de hond heeft het heerlijk zo aan het strand.

Bumper weg?

Of er gebeurt wel wat, iets verontrustends?! Ze zitten dicht bij de duinen en Bumper is ineens weg. ‘Bumper’ roept Enzo die ongerust wordt. Maar geen viervoeter in zicht. Hij roept nog een keer. Stilte. Nee, daar komt Bumpie aangerend als een wervelwind! Hij deed er wel heel erg lang over om weer tevoorschijn te komen.

Voor de vlogger en zijn vriendin mocht het wel ietsjes warmer zijn. Aan het einde van de dag gaan ze toch wat eerder naar huis als de eerste druppels vallen. Onderweg naar huis waar de zon wel schijnt komen ze nog door een enorme plensbui.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *