Waar is de vader van Enzo Knol? Lees het hier!

Waarom komt de vader van Enzo Knol nooit in de vlog? Een veel gestelde vraag aan Enzo. De reden waarom heeft hij vandaag uitgelegd in een video. Ookal is het heel persoonlijk, Enzo heeft er toch voor gekozen om het met ons te delen. Respect!

Het komt er op neer dat hij dit verhaal graag wilde vertellen om andere kinderen ook hoop te geven dat het uiteindelijk allemaal goed komt. Enzo heeft een moeilijke jeugd gehad en moet je eens kijken waar hij nu staat. Hij hoopt dat hij hiermee een heleboel mensen kan inspireren en hoop kan geven. Uiteindelijk zal alles op z’n plek vallen.

Luister het hele verhaal van Enzo hieronder in de video.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

8 gedachten aan “Waar is de vader van Enzo Knol? Lees het hier!”

  1. je hebt gelijk van alles Enzo, over dat je eigen vader moet betalen voor je moeder amitatie ofzo. en ook over rechter.

  2. Enzo ik liet wel un paar traantjes vallen ik moet er niet aan denken als ik zonder vader leef!! maar alleen met moeder en broer kan ik ook niet aan daarom graag met mij vader!!!
    XXX van mij!<3

  3. Liefde enzo ik kan nooit naar je komen dus ik ben een grote fan en wou altijd dat je een keer komt met dee hoop dat je hel leest dankje als je komt als je wat wil zeggen mail me groetje jahnisha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *