Waarom Enzo Niet Naar DYTG Gaat

Enzo en Dee

Op social media wordt door sommigen afgevraagd waarom Enzo Knol niet meer naar de Dutch YouTube Gathering (DYTG) gaat. Vorig jaar was hij nog wel aanwezig. Als je die vlog van toen bekijkt krijg je meteen ook het antwoord.

Enzo is zo populair dat hij onmogelijk met al de Knolpower fans op de DYTG op de foto kan. Hij heeft vorig jaar veel fans moeten teleurstellen terwijl die wel uren in de rij hadden gestaan voor een Meet & Greet.

Persoonlijk opbellen

Een paar fans wist hij achteraf nog blij te maken door ze persoonlijk op te bellen, maar veel anderen kon hij niet meer bereiken. Daarom heeft Enzo Knol besloten de fanmeetings vanaf nu in eigen hand te houden. Dit jaar heeft de vlogger 2 meetings gehad. Hij heeft er nog 11 meetings in de planning waarvan er eentje in België zal zijn.

Ondertussen in de vlog van vandaag: Enzo en Dee vermaken zich met de ‘Try not to laugh challenge’. Overmorgen is er de 1000ste vlog!

Zie ook: Enzo bij Captain America Civil War

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Waarom Enzo Niet Naar DYTG Gaat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *