Waarom Slaat Enzo Zich Voor Zijn Hoofd?

In de vlog van vandaag zijn Enzo en Dee lekker aan het shoppen. Dee trek een mooi, leuk, sexy blouse aan. In ieder geval, dat vind Enzo, terwijl er niet eens Knolpower op staat!

Maar hoe de YouTube-ster ook aandringt, Dee is onverbiddelijk: ze vindt hem zelf niet mooi. Zelfs als Enzo op het rare idee komt om zichzelf voor zijn hoofd te slaan blijft Dee bij haar besluit.

enzo knol

Bon voor Enzo

Als ze terug zijn bij de auto, wat blijkt? Dee ziet dat Enzo een bon heeft gekregen voor foutparkeren! Ja, daar zou hij zich echt voor z’n kop kunnen slaan. Of is dat wel zo? Dat mag je zelf uitvinden in Enzo vlog “1 euro gevonden.”

Bumper heeft tanden van staal

En Bumper is weer eens bij Enzo in zijn huis en mag een lekker botje hebben. Wat je kan afleiden aan de beelden is dat de tanden van Bumper welhaast van staal moeten zijn. Of hij poetst ze elke keer met tandpasta, gemaakt van Knolpower!

Nee, helaas nog niet op de markt. Maar zodra die tandpasta van Enzo er is, ben ik de eerste die er mee gaat poetsen. Of ben jij dat? xD

Lees ook:
Vernieuwde Knolpower T-shirt te koop.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *