Waarvoor Koopt Enzo een Pak?

Nee, het is niet omdat Enzo Knol vanavond is uitgenodigd voor RTL Late Night! Hij is daar in Praag nette kleding aan het passen omdat hij zeer binnenkort naar het buitenland gaat voor een internationale event.

De vlogger zegt niet precies wat het is, maar ik neem aan dat het een groot YouTube-gebeuren is waarvoor hij is uitgenodigd.

Hunk van de maand

Nog meer goed nieuws. Enzo blijkt – ondanks dat hij het tegenovergestelde altijd probeert te zijn – door Girlz te zijn uitgeroepen tot Hunk van de Maand! Ik denk dat Dee zeker verbaasd zal zijn door dit bericht.

Maar zoals gezegd: hij komt dus vanavond bij Humberto Tan in RTL Late Night! Dat zal dan de tweede keer zijn. Vorig jaar september was hij er ook. Wat het onderwerp zal zijn? Waarschijnlijk zijn nieuwe boek Knolpower! dat morgen officieel wordt gelanceerd.

En de teller staat ondertussen op de 905.000 abonnees voor zijn YouTube-kanaal!

Lees ook: Enzo Knol lanceert eigen boek: Knolpower!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Waarvoor Koopt Enzo een Pak?”

  1. Voor een soort gala achtig iets dat hij binnenkort (paar maanden) heen gaat in het buitenland en moet hij er netjes uitzien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *