Wanneer Begint Enzo Knol De Minecraft Survival?

Minecraft met Enzo en Dee

Minecraft met Enzo en Dee

De vraag wanneer Enzo weer begint met een nieuwe Minecraft Survival is de meest gestelde vraag aan de vlogger/gamer.

In ‘Minecraft met Dee’ vertelt zijn vriendin aan de kijkers dat die vraag elke keer wordt gesteld aan haar vriend als ze op straat fans tegenkomen. Dee merkt op dat het vooral jongens zijn die hier naar uitkijken.

1 juli

Het antwoord: Vanaf 1 juli! zegt Enzo beslist die samen met Dee de game van vandaag opneemt. Hij voegt eraantoe dat het een heel speciale Minecraft wordt. Hij hoopt erop dat de eerste Minecraft Survival ook een record aantal duimpjes omhoog zal krijgen.

Dat de nieuwe gameafleveringen meer tijd kosten dan Enzo had gedacht is wel duidelijk. Wel vaker had de vlogger aangekondigd om met een nieuwe reeks te beginnen.

Nu lijkt echter de datum 1 juli ook echt te worden gehaald. Enzo had deze datum al eerder verteld aan de kijkers in een speciale video die hij vlak voor zijn vakantie naar Turkije had opgenomen.

W kijken er naar uit! Met Knolpower!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Wanneer Begint Enzo Knol De Minecraft Survival?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *