Wat Is Het Geheim Achter #VraagEnzo?

Vraag Enzo Knol

#VraagEnzo is zojuist trending topic geworden op Twitter. Enzo heeft zowel via Twitter als via Instagram gevraagd om hem een vraag te twitteren en af te sluiten met #VraagEnzo. Je kan het ook vragen onder de foto op Instagram.

Vraag Enzo Knol

De foto van Enzo Knol op Instagram.

Hij vraagt om een gekke, bizarre, rare of wat voor vraag dan ook. Het is een onderdeel van een groot project waarmee de succesvolste vlogger van Nederland bezig is, zo laat hij ons plechtig weten.

Maar wat houdt dat project in?

Giveaway-actie

Zelf laat hij niets los wat hij in zijn schild voert. Eerder had hij wel eens gespeculeerd over een fan meeting en onlangs nog over een grote Giveaway-actie. Daarin wil hij o.a. Knolpower fietsen weggeven!

Ook de elektrische Oxboard – een plank met een motortje waarmee je 20 kilometer per uur kan bereiken – wil hij gaan weggeven. Is het daarvoor bedoeld? Enzo maakt ons wel heel erg nieuwsgierig wat zijn geheim is.

Het enige wat me wel opvalt is dat Enzo op de Instagram foto serieuzer kijkt dan we gewend zijn. Maar goed, daar kan ik verder geen aanwijzing in vinden.

Ik vrees, dames en heren, dat we gewoon rustig moeten afwachten totdat Enzo Knol het ons bekend maakt. Heb jij een vraag voor Enzo?

Twitter dan een vraag naar de vlogger en sluit af met #VraagEnzo of vraag het onder zijn Instagram foto. (Dus geen vraag hieronder plaatsen, want ik ben Enzo niet xD). Vergeet niet zijn laatste vlog te bekijken.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *